Bine ai venit laPriceCarz!

Am produs prima flotă de mașini electrice de închiriat în România

La PriceCarz suntem în permanență conectați la inovațiile domeniului auto și avem pasiune pentru tehnologii. Am selectat cu responsabilitate 20 de modele de vehicule BMW I3 și Nissan Leaf pentru a aduce și piața românească cu un pas mai aproape de viitor.

Ia parte la noua experiență a șofatului prin PriceCarz Electric și fă-te părtaș la un plus de putere de mișcare.

Bun venit în viitor

Fie că ești o persoană fizică sau reprezinți o afacere, flota auto de mașini electrice de la PriceCarz îți e alături pentru a-ți duce planurile la destinație. Profită și tu de avantajele tehnologiilor electrice și pornește la drum cu PriceCarz!

Contacteaza-ne

De ce să închiriezi mașini electrice?

Experiența șofatului la volanul unei mașini electrice este o experiență unică: vei observa răspunsul instant al motorului la apăsarea pedalei de accelerație, ceea ce te va ajuta să petrece timp mai puțin pe contrasens la depășirile pe linie discontinuă, dar și în aglomerația urbană, unde sunt necesare manevre rapide. Experimentează un drum lin, fără vibrații ale caroseriei, fără mirosurile de benzină, asistat de cele mai utile instrumente electronice.
Încarcă cu ușurință de la domiciliu, de la birou, sau bucurându-te de repaus la o pauză pe drum. Atât în cadrul parcărilor din spațiile de birouri, centre comerciale și pe drumurile țării, punctele de încărcare electrică au devenit și continuă să apară cu o frecvență tot mai mare.
Mașinile electrice vin cu avantajul costurilor reduse la încărcare: cu puțin curent electric, ajungi departe. Nu te mai preocupi cu fluctuațiile prețului benzinei, și poți face o alimentare completă fără efort financiar.
Mașinile electrice 100% au 0 emisii de carbon, reducând astfel amprenta carbonică și contribuind la articularea unui mediu înconjurător mai curat, cu un aer mai ușor de respirat. Ficare autovehicul înlocuit cu o alternativă electrică contribuie la o economie de emisii CO2 în valoare de 133.1 g/km.
 • fără carburanți fosili
 • cheltuieli reduse la alimentare
 • fără schimburi de ulei
 • fără misoruri neplăcute
 • posibilitatea de a alimenta de acasă
 • zero emisii

BMW i3

BMW i3 și-a făcut apariția în piața autovehiculelor electrice în 2014, și în scurt timp a intrat în preferințele șoferilor de pretutindeni.

Cu aspectul său futuristic, piese rezistente și de calitate, precum și o structură robustă, compactă și un design atent la detalii, BMV i3 este mașina ideală pentru deplasări intra și inter-urbane.

O mașină fiabilă, remarcabilă prin individualitatea sa și tehnologiile pe care le pune la dispoziție, BMWi3 este aici acum pentru a te acompania în viitor.

Sistemul inovator pentru Control automat al stabilității (Automatic Stability Control) face posibilă o mai mare putere de tractare, precum și o stabilitate sporită la accelerare și frânare, îmbunătățind astfel experiența șofatului sub impuls electric.

Caracteristici:

 • 184 CP şi cuplu de 250 Nm
 • consum de combustil: zero
 • emisii de Carbon: zero
 • energie consumată, în kWh/100 km: 14,0 – 14,6
 • autonomie zilnică de până la 260 km
Contacteaza-ne

Nissan Leaf

Lansată în piața auto în 2010, Nissan Leaf a primit în același an premiul ‘Green Car Vision’, urmând ca în 2011 să i se acorde titlul de mașină a anului în lume, în cadrul premiilor World Car Awards.

Cu un aspect dinamic și îndrăzneț, acest autovehicul 100% electric definește o nouă experiență a șofatului: mulțumită vitezei de reacție sub impuls electric, această mașină are răspunsuri mai rapide decât mașinile bazate pe combustibili fosili.

O singură pedală îți permite să accelerezi și să frânezi, iar plasamentul jos al bateriei permite generarea puterii necesare pentru o poziție perfectă în viraj. Profită acum de experiența desăvârșită a mașinilor electrice cu Nissan Leaf!

Caracteristici:

 • 150 CP şi cuplu de 320 Nm
 • încărcare rapidă: 240V (1h=378 km)
 • consum de combustil: zero
 • emisii de Carbon: zero
 • navigare automata
Contacteaza-ne