Bine ai venit laPriceCarz!

Inchirieri auto Timisoara aeroport

Rent a car Timisoara

PriceCarz ofera tuturor clientilor posibilitatea de a alege masina potrivita dintr-o flota variata, formata doar din masini de cea mai buna calitate, foarte bine intretinute. Puteti inchiria masinile din Timisoara, direct din Aeroportul International „Traian Vuia”, si puteti beneficia de puncte de fidelitate si reduceri pentru platile realizate online, cu cardul, dar si de alte beneficii importante.

Inchiriati masini ieftine, de cea mai buna calitate, direct din Aeroportul din Timisoara, si bucurati-va de toate avantajele oferite de PriceCarz cu Pachetulde protectie Risc Zero.

Masini disponibile pe care le poti inchiria in Timisoara

Fiat 500 Hybrid sau similar

Detalii
Mini
Starting at: - EUR

Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar

Detalii
Economica
Starting at: - EUR

Renault Megane sau similar

Detalii
Compacta
Starting at: - EUR

Toyota Corolla sau similar

Detalii
Sedan
Starting at: - EUR

Sandero Stepway sau similar

Detalii
Crossover
Starting at: - EUR

VW T-Cross, VW Taigo sau similar

Detalii
Crossover Elite Manual
Starting at: - EUR

Dacia Lodgy 5+2 Locuri sau similar

Detalii
Minivan
Starting at: - EUR

Toyota Yaris, Nissan Micra sau similar

Detalii
Economic Automat
Starting at: - EUR

VW T-Cross DSG sau similar

Detalii
Crossover Elite Automat
Starting at: - EUR

Toyota CH-R Hybrid sau similar

Detalii
Crossover Automat
Starting at: - EUR

Seat Ateca sau similar

Detalii
SUV Automat
Starting at: - EUR

Toyota Rav4, 4x4, Automat sau similar

Detalii
Fullsize 4x4
Starting at: - EUR

Mercedes GLA Automat sau similar

Detalii
Premium SUV
Starting at: - EUR

Mercedes E Class Automat sau similar

Detalii
Premium
Starting at: - EUR

Mercedes GLC, BMW X3 - Automat sau similar

Detalii
Premium SUV
Starting at: - EUR

Mercedes GLB Automat sau similar

Detalii
Luxury SUV
Starting at: - EUR

Renault Trafic, Opel Vivaro, VW Caravelle sau similar

Detalii
De la
Starting at: - EUR
tm-img-1

Al treilea oras ca marime din tara noastra, Timisoara reprezinta un centru economic extrem de important din zona vestica. Asezamantul a fost ridicat peste o cetate romana antica, iar în timp, acest oras a primit denumirea de ,,Mica Viena”. Foarte multi tineri prefera acest oras pentru a-si urma studiile, intrucat universitati cu renume isi deschid an de an portile pentru student dornici sa se dezvolte din punct de vedere profesional, dar și personal!

Turistii care ajung în Timisoara nu au niciodata timp sa se plictiseasca, pentru ca atractiile de aici sunt numeroase și interesante, meritand intreaga atentie a oaspetilor! De la muzee, parcuri și pana la cafenelele și terasele cochete, toate sunt extrem de interesante!

Pentru a-si eficientiza timpul, turistii pot apela cu incredere la inchiriere auto Timisoara. Astfel, isi pot alege o masina potrivita pentru nevoile lor, cu ajutorul careia sa se poata plimba confortabil și cat mai usor cu putinta!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii pentru a inchiria o masina?

Solicitantii trebuie aiba cel putin 19 ani impliniti și sa dispuna de permis de conducere de minimum un an. În cazul în care beneficiarii au nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa furnizeze catre PriceCarz și permisul de conducere al acestuia. În cazul în care permisul de conducere al solicitantilor este scris cu caractere non-romane, atunci firma de inchirieri solicita un carnet de conducere international.

Preturi de inchiriere

Preturile pentru inchirieri auto în Bucuresti pornesc de la 11,95 de euro pe zi și pot ajunge pana la 78 de euro, în functie de masina pe care soferii si-o doresc.

În dreptul fiecarui tip de autoturism, conducatorii auto pot gasi informatii tehnice despre acesta, pentru a putea alege cat mai usor varianta preferata!

Modalitati de plata

PriceCarz Rent a Car accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Master Card
 • Visa

Plata în numerar ori cu cardul de debit sunt acceptate doar în cazul în care soferii aleg pachetul de Protectie cu Risc Zero, exceptie facand clasele Premium și Luxury.

Responsabilitatile soferilor în timpul perioadei de inchiriere auto

În cazul în care conducatorii auto sunt amendati în timp ce folosesc un autoturism inchiriat, ei trebuie sa se ocupe personal de achitarea contraventiilor

 • taxele trebuie suportate de catre soferi: taxe de congestive, taxe de pod, taxe pentru parcarile cu plata, taxe pentru autostrada;
 • returnarea autoturismului trebuie realizata la data și ora care au fost stabilite impreuna cu reprezentantii PriceCarz;
 • masina inchiriata trebuie sa aiba plinul facut în momentul returnarii;
 • în cazul în care soferii returneaza masinile intr-o alta locatie decat cea stabilita, vor fi nevoiti sa plateasca o taxa suplimentara.

Drepturile și obligatiile conducatorilor auto

Atunci cand apeleaza la serviciul de inchirieri auto, soferii auto au urmatoarele drepturi:

 • preturile aferente inchirierii trebuie sa includa costurile obligatorii aferente intretinerii autoturismelor. În cazul în care soferii solicita servicii suplimentare, asa cum sunt asigurarea Zero Risc, GPS ori sofer aditional, tarifele aferente acestora trebuie sa se regaseasca în confirmarea rezervarii și în contractul incheiat cu PriceCarz Rent A Car;
 • clauzele abuzive nu sunt permise în Romania: în cazul în care solicitantii regasesc o astfel de clauza în contract, trebuie sa contacteze imediat reprezentantii firmei de inchiriere auto.

În ceea ce priveste obligatiile solicitantilor, ele sunt:

 • autoturismele inchiriate trebuie returnate în aceeasi stare tehnica în care au fost predate beneficiarilor;
 • soferii trebuie sa anunte firma de inchirieri daca au nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere;
 • conducatorii auto trebuie sa suporte o taxa suplimentara în cazul în care nu returneaza autoturismele la timp.

Piata Victoriei

Piata Victoriei din Timisoara este unul dintre cele mai populare locuri din acest oras, fiind vorba despre locul în care a inceput Revolutia din anul 1989. Mai exact, acesta a fost ,,punctul zero”, din care a inceput revolta impotriva regimului comunist, iar urmele gloantelor de atunci inca mai sunt vizibile pe cladirile din zona.

În apropierea pietei exista cateva parcari generoase, unde turistii isi pot lasa autoturismele, daca au apelat la serviciul de inchirieri masina Timisoara, putandu-se bucura astfel de o plimbare prin centrul orasului sau de o masa copioasa la una dintre terasele de aici.

Piata Victoriei
Muzeul Satului Banatean

Muzeul Satului Banatean

Cei care isi doresc sa se bucure de o oaza de liniste și, în acelasi timp, sa descopere frumusetile populare din zona pot face o plimbare prin Muzeul Satului Banatean.

Acesta este unul dintre putinele muzee cu profil etnografic din tara noastra, punand la dispozitia vizitatorilor elemente traditionale reprezentative pentru satul de odinioara. Aici se poate ajunge extrem de usor datorita serviciului auto de inchiriat Timisoara, turistii putand parca la intrarea în muzeu.

Parcul Rozelor

O alta destinatie interesanta din orasul de pe Bega este Parcul Rozelor. Intins pe aproximativ 37.000 de metri patrati, acest parc este extrem de bogat cand vine vorba despre flora. Numeroase soiuri de trandafiri parfumeaza plimbarile turistilor. Mai mult, soferii care au apelat la inchiriere masina Timisoara nu trebuie sa-si faca griji, pentru ca isi pot lasa autoturismul foarte aproape de intrare.

Lista obiectivelor turistice din Timisoara poate continua: cei ce ajung aici nu se vor plictisi niciodata, indiferent de anotimp! Cu o gama larga de masini de inchiriat Timisoara, turistii se pot bucura de confort și pot descoperi cat mai multe locuri frumoase, pline de istorie!< /p>

Parcul Rozelor
Fabrica de bere

Fabrica de bere

Fabrica de bere din Timisoara merita și ea sa fie printre obiectivele turistice, pe care oaspetii acestui oras le viziteaza! Cladirea este extrem de bine intretinuta, iar în interiorul ei, turistii pot descoperi modul în care berea se fierbea odinioara.

Descopera ce variante ai cand vrei sa inchiriezi o masina!

Indiferent de tipul de autoturism pe care ti-l doresti, PriceCarz Car Rental iti poate oferi varianta potrivita pentru tine. Platind online, cu cardul poti obtine reduceri substantiale, iar mai apoi și puncta de fidelitate, pe care le poti utiliza la o inchiriere viitoare.