Bine ai venit laPriceCarz!

Inchirieri auto Targu Mures aeroport

Rent a car Targu Mures

PriceCarz va ofera posibilitatea de a alege masina potrivita dintr-o flota variata, dintre autoturisme de inalta calitate, bine intretinute, la cele mai avantajoase preturi. Puteti intra in posesia autoturismului direct de pe Aeroportul Internationa Transilvania din Targu Mures, si veti beneficia de puncte de fidelitate pentru platile realizate online, cu cardul, care va aduc reduceri semnificative.

Inchiriati o masina ieftina, din Aeroportul International Transilvania din Targu Mures, si bucurati-va de libertate de miscare.

Autoturisme disponibile pe care le poti inchiria in Targu Mures

Fiat 500 Hybrid sau similar

Detalii
Mini
Starting at: - EUR

Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar

Detalii
Economica
Starting at: - EUR

Renault Megane sau similar

Detalii
Compacta
Starting at: - EUR

Toyota Corolla sau similar

Detalii
Sedan
Starting at: - EUR

Sandero Stepway sau similar

Detalii
Crossover
Starting at: - EUR

VW T-Cross, VW Taigo sau similar

Detalii
Crossover Elite Manual
Starting at: - EUR

Dacia Lodgy 5+2 Locuri sau similar

Detalii
Minivan
Starting at: - EUR

Toyota Yaris, Nissan Micra sau similar

Detalii
Economic Automat
Starting at: - EUR

VW T-Cross DSG sau similar

Detalii
Crossover Elite Automat
Starting at: - EUR

Toyota CH-R Hybrid sau similar

Detalii
Crossover Automat
Starting at: - EUR

Seat Ateca sau similar

Detalii
SUV Automat
Starting at: - EUR

Toyota Rav4, 4x4, Automat sau similar

Detalii
Fullsize 4x4
Starting at: - EUR

Mercedes GLA Automat sau similar

Detalii
Premium SUV
Starting at: - EUR

Mercedes E Class Automat sau similar

Detalii
Premium
Starting at: - EUR

Mercedes GLC, BMW X3 - Automat sau similar

Detalii
Premium SUV
Starting at: - EUR

Mercedes GLB Automat sau similar

Detalii
Luxury SUV
Starting at: - EUR

Renault Trafic, Opel Vivaro, VW Caravelle sau similar

Detalii
De la
Starting at: - EUR

Targu-Mures este unul dintre cele mai mari orase din Mures, aflandu-se chiar în inima Transilvaniei. Cu o istorie frumoasa în spate, insa plina de provocari și incercari, acest asezamant exista din anul 1332, atunci cand au aparut primele atestari în acest sens.

Cu numeroase atractii turistice deosebite, Targu-Mures isi invita oaspetii sa descopere Palatul Cultural, a carui Sala a Oglinzilor este deja vestita pentru frumusetea ei, dar și Cetatea medievala, Piata Trandafirilor sau Bibilioteca Teleki.

Pentru a-si usura plimbarea intre atractiile turistice, cei care ajung în Targu-Mures au posibilitatea de a apela cu incredere la serviciul Rent a car Mures. PriceCarz vine în intampinarea nevoilor turistilor prin intermediul unei flote auto generoase. De la masini micute, usor de gestionat în traficul din oras, pana la modele mari și spatioase, potrivite pentru familii, toate pot fi inchiriate pentru o perioada bine determinata.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii pentru a inchiria o masina?

Solicitantii trebuie aiba cel putin 19 ani impliniti și sa dispuna de permis de conducere de minimum un an. În cazul în care beneficiarii au nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa furnizeze catre PriceCarz și permisul de conducere al acestuia. În cazul în care permisul de conducere al solicitantilor este scris cu caractere non-romane, atunci firma de inchirieri solicita un carnet de conducere international.

Preturi de inchiriere

Preturile pentru inchirieri auto în Bucuresti pornesc de la 11,95 de euro pe zi și pot ajunge pana la 78 de euro, în functie de masina pe care soferii si-o doresc.

În dreptul fiecarui tip de autoturism, conducatorii auto pot gasi informatii tehnice despre acesta, pentru a putea alege cat mai usor varianta preferata!

Modalitati de plata

PriceCarz Rent a Car accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Master Card
 • Visa

Plata în numerar ori cu cardul de debit sunt acceptate doar în cazul în care soferii aleg pachetul de Protectie cu Risc Zero, exceptie facand clasele Premium și Luxury.

Responsabilitatile soferilor în timpul perioadei de inchiriere auto

În cazul în care conducatorii auto sunt amendati în timp ce folosesc un autoturism inchiriat, ei trebuie sa se ocupe personal de achitarea contraventiilor

 • taxele trebuie suportate de catre soferi: taxe de congestive, taxe de pod, taxe pentru parcarile cu plata, taxe pentru autostrada;
 • returnarea autoturismului trebuie realizata la data și ora care au fost stabilite impreuna cu reprezentantii PriceCarz;
 • masina inchiriata trebuie sa aiba plinul facut în momentul returnarii;
 • în cazul în care soferii returneaza masinile intr-o alta locatie decat cea stabilita, vor fi nevoiti sa plateasca o taxa suplimentara.

Drepturile și obligatiile conducatorilor auto

Atunci cand apeleaza la serviciul de inchirieri auto, soferii auto au urmatoarele drepturi:

 • preturile aferente inchirierii trebuie sa includa costurile obligatorii aferente intretinerii autoturismelor. În cazul în care soferii solicita servicii suplimentare, asa cum sunt asigurarea Zero Risc, GPS ori sofer aditional, tarifele aferente acestora trebuie sa se regaseasca în confirmarea rezervarii și în contractul incheiat cu PriceCarz Rent A Car;
 • clauzele abuzive nu sunt permise în Romania: în cazul în care solicitantii regasesc o astfel de clauza în contract, trebuie sa contacteze imediat reprezentantii firmei de inchiriere auto.

În ceea ce priveste obligatiile solicitantilor, ele sunt:

 • autoturismele inchiriate trebuie returnate în aceeasi stare tehnica în care au fost predate beneficiarilor;
 • soferii trebuie sa anunte firma de inchirieri daca au nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere;
 • conducatorii auto trebuie sa suporte o taxa suplimentara în cazul în care nu returneaza autoturismele la timp.

Cetatea medievala

Situata foarte aproape de Piata Trandafirilor, Cetatea Medievala reprezinta o fortificatie ce dateaza din secolul al XVII-lea și care merita sa fie vizitata. Aceasta destinatie are parfum de istorie, pastrand inca din farmecul de odinioara, chiar daca semnele timpului sunt vizibile pe zidurile cetatii.

Parcarea din apropiere este perfecta pentru soferii care folosesc serviciul rent a car Targu-Mures, intrucat isi pot lasa aici autoturismele timp de cateva ore.

Cetatea medievala
Scara Rákóczi

Scara Rákóczi

Un alt loc spre care turistii se pot indrepta în Targu-Mures este Scara Rákóczi. Aceasta este formata din 70 de trepte, care fac trecerea intre strada Revolutiei și parcul Cetatii medievale, oferind vizitatorilor sansa de a descoperi peisaje extrem de interesante!

Salina Praid

Aflata chiar la granita dintre Mures și Harghita, Salina Praid este deja faimoasa pentru efectele curative pe care le ofera tuturor celor care ii trec pragul.

Este vorba despre una dintre cele mai mari mine de sare din Romania, dar și din Europa, iar turistii care beneficiaza de inchirieri auto Tg Mures pot ajunge aici extrem de usor, fara sa mai fie nevoiti sa apeleze la mijloacele de transport în comun!

Salina Praid

Descopera ce variante ai cand vrei sa inchiriezi o masina!

Rent a car Tg Mures reprezinta o alternativa excelenta, de care se pot bucura toti soferii care au cel putin 19 ani și permis de conducere de minimum un an. Astfel, vacantele pot deveni mult mai atractive și mai ofertante, dar și economice din punct de vedere a costurilor!