Bine ai venit laPriceCarz!

Inchirieri Auto Cluj-Napoca

Alege PriceCarz pentru cele mai bune oferte

Serviciu de închiriere auto în Cluj-Napoca valabil 24/7

Dacă vrei să închiriezi o mașină din Cluj-Napoca și să ai acces la o gamă variată de oferte, personalizate în funcție de nevoile tale, alege-ne pe noi. Ne asigurăm 24 din 24 că răspundem la solcitările tale prompt și responsabil, oferindu-ți o nouă experiență a închirierii auto în România. Venim în întâmpinarea ta cu o flotă de peste 300 de autovehicule moderne, cu kilometraj redus și dată de fabricație recentă. Știm cât de prețios este timpul tău. Așa că rezervi rapid. Plătești rapid. La toate plățile cu cardul, primești – pe loc – puncte de fidelitate, pe care le poți folosi ulterior, ca să economisești și mai mult. Ești gata de călătorie?

Suntem aici pentru tine.
Închiriază acum o mașină din Cluj-Napoca!
Alege oferta care ți se potrivește. Suntem pregătiți să ți-o oferim.

Alege autoturismul pe care vrei să îl conduci și închriază-l în Cluj-Napoca

Fiat 500 Hybrid sau similar
Detalii
Mini
De la: - EUR
Peugeot 208, Skoda Fabia, Renault Clio sau similar
Detalii
Economic
De la: - EUR
Dacia Logan Eco-G NEW sau similar
Detalii
Compact
De la: - EUR
Renault Megane sau similar
Detalii
Compact
De la: - EUR
DACIA JOGGER sau similar
Detalii
Vagon compact
De la: 17.58 EUR
Toyota Corolla sau similar
Detalii
Sedan
De la: - EUR
Sandero Stepway sau similar
Detalii
Crossover
De la: - EUR
VW T-Cross, VW Taigo sau similar
Detalii
Crossover Elite Manual
De la: - EUR
Dacia Jogger 5+2 Locuri sau similar
Detalii
Dubita
De la: 39.67 EUR
Toyota Yaris, Nissan Micra sau similar
Detalii
Economic Automat
De la: 17.83 EUR
Dacia Sandero Stepway Automat NEW sau similar
Detalii
Compact Automat
De la: 18.47 EUR
VW T-Cross DSG, VW Taigo DSG sau similar
Detalii
Crossover Elite Automat
De la: - EUR
Toyota CH-R Hybrid sau similar
Detalii
Crossover Automat
De la: - EUR
Seat Ateca, Jeep Renegade Hybrid sau similar
Detalii
SUV Automat
De la: - EUR
Toyota Rav4, 4x4, Automat sau similar
Detalii
Fullsize 4x4
De la: - EUR
Mercedes GLA Automat sau similar
Detalii
SUV premium
De la: - EUR
VW Touareg sau similar
Detalii
SUV premium
De la: - EUR
BMW x6 sau similar
Detalii
SUV de lux
De la: - EUR
Renault Trafic sau similar
Detalii
DIN
De la: 63.87 EUR
og-img-1

Indiferent de care este motivul pentru care ajungi în Cluj-Napoca, vei deveni turistul unuia dintre cele mai mari și mai frumoase orașe din România. Îți va fi mai simplu să ajungi în cele mai importante locații și să economisești timp, evitând mijloacele de transport în comun și bucurându-te de libertatea deplină de mișcare la volanul unei mașini aproape noi. E simplu: Rezervi online sau telefonic autoturismul dorit și explorezi orașul în ritmul tău, organizându-ți agenda exact așa cum îți dorești. Cluj-Napoca este situat chiar în inima Transilvaniei, o locație încărcată de istorie, și s-a dezvoltat într-un ritm extrem de alert. Aici au loc, anual, cele mai mari festivaluri de muzică din România, Untold și Electric Castle, dar și de film (TIFF), Clujul devenind una dintre cele mai importante atracții de pe harta țării. Istoria orașului începe din chiar din anul 106, iar locul vibrează astăzi de energie. Centru academic important, aduce împreună studenți din întreaga lume și găzduiește o comunitate multi-culturală. Evenimentele de orice tip sunt o realitate a locului, pe care merită să o descoperi în detaliu. Avantajul acestui oraș este că îți oferă multiple spații de parcare, unde îți poți lăsa mașina în siguranță, în timp ce explorezi, la pas, frumusețea urbiei.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a închiria o mașină

Dacă ai cel puțin 19 ani împliniți și dispui de permis de conducere de minim un an, ai îndeplinit deja toate condițiile pentru a închiria un autoturism de la PriceCarz. Dacă vrei să dispui de opțiunea unui șofer suplimentar, nu uita să ne furnizezi și permisul de conducere al acestuia. Carnetul de conducere internațional este necesar doar în situațiile în care permisul solicitanților este scris cu litere non-romane.

Cât costă?

Știm că nu există o singură soluție care să răspundă la toate nevoile șoferilor. Da, și noi suntem iubitori de mașini! Din acest motiv, venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, în funcție de solicitările lor. Prețurile pentru închirierea autoturismelor din flota noastră încep de la 11,95 Euro / zi și pot ajunge până la 78 Euro / zi. Chiar aici, pe website, poți consulta informațiile tehnice despre fiecare mașină pe care ți-o putem pune la dispoziție, pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine. Simplu!

Cum plătești?

Cu cardul. Visa sau Master Card. Dacă optezi pentru pachetul de protecție cu risc zero, poți opta și pentru plata în numerar sau cu cardul de debit, cu excepția autoturismelor din clasa Premium și Luxury. La plata online cu cardul, poți beneficia de puncte bonus, reconvertibile în facilități extra sau bani. Exact: suntem în permanență atenți și le oferim clienților noștri toate motivele să ne aleagă ca parteneri în călătoriile lor. Închiriem atât în regim Business to Business, cât și în regim Business to Customer. Mereu la dispoziția ta.

Ce drepturi, obligații și responsabilități legale ai pe perioada de închiriere auto?

Aici, la PriceCarz, ne place să fim transparenți în absolut fiecare moment. Comunicăm deschis, din start, și respectăm toate prevederile legislației în vigoare. De aceea, îți aducem la cunoștință – încă de pe acum – drepturile, obligațiile și responsabilitățile legale ale șoferilor, valabile pe perioada de închiriere auto.

Drepturile șoferului: ce multe companii auto nu îți vor comunica de la început

Dreptul de a fi informat corect: prețurile pentru închirierea autoturismelor trebuie să includă costurile aferente întreținerii autoturismelor. În cazul în care șoferul solicită servicii suplimentare, precum GPS, șofer adițional sau pachetul de asigurare Zero Risc, tarifele acestora trebuie să se regăsească în comunicarea de confirmare a rezervării și, implicit, în contractul încheiat cu PriceCarz. În plus, clauzele abuzive nu sunt legale în România. Dacă șoferul identifică o astfel de clauză în contractul de închiriere auto, trebuie să contacteze reprezentanții companiei în regim de urgență, pentru a lămuri situația.

Care sunt principalele atractii turistice din Cluj-Napoca?

Un oras în care istoria musteste, muzeele și salile de expozitie se gasesc la tot pasul, iar terasele și cafenele sunt atat de imbietoare, incat nu pot fi refuzate, Cluj-Napoca este o alegere inspirata pentru cei care isi doresc sa descopere frumusetea acestui loc! Serviciul de inchirieri auto Cluj este disponibil 24 de ore din 24 pentru cei interesati, reprezentand o alternativa excelenta la mijloacele de transport în comun. Atat persoanele care sosesc aici în interes profesional, cat și în interes personal se pot bucura de confort în timpul calatoriei lor. Care sunt, insa, cele mai importante locuri pe care nu trebuie sa le rateze? Raspunsul, în randurile de mai jos!

Obligațiile șoferului: reguli simple de conduită pe care trebuie să le respecți

Mașina închiriată trebuie să fie returnată în aceeași stare tehnică în care a fost predată. În cazul în care este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere, șoferul este obligat să anunțe compania de închirieri auto. Dacă autoturismul, însă, nu este predat la timp, atunci conducătorul auto va trebui să suporte o taxă suplimentară, la fel ca și în situația în care mașina a fost returnată într-o altă locație decât cea stabilită.

Responsabilitățile șoferului: află care sunt taxele pe care trebuie să le achiți

Șoferii trebuie să suporte taxele aferente deplasărilor, precum: taxele de congestie, taxele de pod, taxele pentru parcările cu plată sau taxele pentru autrostradă. De asemenea, conducătorii auto amendați în timp ce se află la volanul unei mașini închiriate trebuie să se ocupe de achitarea contravențiilor personal. Mașina închiriată de la PriceCarz trebuie să aibă plinul făcut în momentul returnării la data / ora stabilită.

Strada în oglindă, un simbol al orașului Cluj-Napoca

Zona Transilvaniei este renumită pentru străzile sale cu totul și cu totul speciale, pe care nu le regăsești în alte zone ale țării. Strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca, de exemplu, face parte din această categoria. Este un simbol al orașului, fiind concepută „în oglindă”, așa cum este și supra-numită. Partea vestică a străzii se deschide spre Piața Unirii, punctul zero al orașului, și creează o simetrie aproape perfectă. Vorbim despre zona centrală, unde vei putea admira arhitectura spectaculoasă a locului, ce încântă privirile tuturor trecătorilor din zonă. Tot în apropiere vei găsi și Palatul Banffy sau casa Wolphard-Kakas, considerate „bijuterii arhitecturale” de către specialiști. În această locație, expresia „la colț de stradă” nu mai este valabilă, pentru că toate clădările urmează o structură rotunjită, lipsită de colțuri. Exploreaz-o!

Strada în oglinda
Piata Unirii

Piata Unirii, punctul de unde începe explorarea orașului

Nu poți să ajungi în Cluj-Napoca și să nu simți pulsul comunității, plimbându-te prin Piața Unirii. Este una dintre cele mai vechi piețe din S-E Europei și găzduiește renumita Biserică Sfântul Mihail și statuia lui Mihai Corvin, o personalitate a locurilor. Biserica este impresionantă și, pe vremuri, era înconjurată de un zid de piatră. În centrul pieței, vei putea explora încă vestigiile romane ale vechii urbii, mai ales dacă ești un pasionat de istorie. Piața Unirii de astăzi s-a numit Piața Mare până în mijlocul secolului al XIX-lea. La sfârșitul secolului XIX a devenit Piața Principală, iar în prima jumătate a secolului XX a luat numele de Piața Regele Matia. Denumirea de astăzi s-a oficializat în anul 1918, în urma evenimentelor istorice. În perioada comunistă i s-a spus Piața Libertății, iar acestea sunt doar câteva detalii dintr-o istorie absolut fascinantă.

Gradina Botanica, desfășurată pe 14 hectare de teren

O altă atracție turistică deosebită este Grădina Botanică, care găzduiește nu mai puțin de 10.000 de plante medicinale și ornamentale naturale. Primăvara poți admira peste 100 de specii de lalele, narcise, zambile, petunii și alte flori de sezon. În lunile de vară, cei care impresionează sunt trandafirii, iar toamna peisajul natural este de neegalat. Plantele cultivate în această grădină provin de pe mai multe continente și sunt îngrijite într-un mod deosebit. Muzeul botanic și herbarul sunt zone de interes, apreciate de vizitatorii care vin din toate părțile țării. Grădina Botanică din Cluj-Napoca are un farmec aparte, iar atmosfera este întreținută de studenții pe care îi vei putea observa învățând în acest cadru natural în anotimpurile calde, acesta fiind încă un prilej să iei parte la pulsul comunității atât de interesante din marele oraș universitar.

Gradina Botanica
Cetatuia

Cetățuia din Cluj-Napoca, locul de unde poți admira întregul oraș

Aflat la cca. 400 m altitudine, acest obiectiv turistic se află în topul popularității, pentru că de aici ies cele mai frumoase poze pentru Instagram. Amplasamentul datează din perioada habsburgică și impresionează nu numai prin istoria sa, ci și prin amplasare. Priveliștea pe care o oferă cetățuia din Cluj-Napoca este impresionantă și te poți bucura de ea, savurând specialitățile locale din cadrul restaurantelor poziționate la înălțime. Această fortificație habsburgică a fost construită între anii 1715 – 1735, după planurile lui Giovanni M. Visconti, arhitect militar. Vechea fortificație avea ziduri sub formă de stea și cuprindea o redută și un turn, fiind înconjurată de bastioane. Azi, există o grădină unde se organizează activități „street food”. Poți vizita zona cu mașina, evitând să urci scările, existând o parcare special amenajată în zonă.

5. Bastionul Croitorilor, cel care apăra orașul acum 500 de ani

Istoricii spun că, acum peste 500 de ani, Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca era cel mai puternic punct de apărare al cetății, poziția sa fiind cea mai expusă pericolelor vremurilor. Distrus și reconstruit în multiple rânduri, acest turn este astăzi o dovadă vie a istoriei, fiind un martor al evenimentelor apuse. Turnul este extrem de bine conservat și atrage atenția turiștilor, impresionați de farmecul clădirilor vechi. Este un simbol cultural, așa cum îl numesc oamenii locului: „un centru de cultură urbană”. Odată ce îl vizitezi, vei putea vedea că găzduiește și o cafenea și o expoziție care ilustrează bresla croitorilor din Cluj. Tot acolo se organizează diverse evenimente culturale, cum ar fi concerte, prelegeri, lansări de carte și nu numai. Ajungi rapid în acea zonă cu mașina și, din fericire, ai suficiente zone de parcare pentru care poți să optezi.

Bastionul Croitorilor

6. Castelul Banffy sau locul unde se ține distracția an de an

Dacă nu ai ajuns la recunoscutul festival de muzică ce are loc anual în această locație, o poți vizita și în afara lui. Castelul Banffy se află la 30 de km de Cluj-Napoca, în comuna Bonțida, și este un monument istoric. Însuși Prințul Charles de Wales a fost impresionat de arhitectura acestui castel, convins fiind că are un fanstastic potențial turistic. Arhitectura se face remarcată prin îmbinarea dintre stilul baroc și cel neoclasic și romantic. Castelul, așa cum este astăzi, a avut mult de suferit în timpul secolului al XX-lea. În 1944 a avut rolul de spital de companie, iar trupele germane l-au jefuit și l-au devastat, ca răspuns la atitudinea politică a proietarului acestuia, contele Mijlos Banffy. Cel mai simplu și mai rapid poți ajunge la castel cu mașina. Ai la dispoziție o zonă pentru parcare, unde să poți lăsa autoturismul în siguranță.

Castelul Banffy

Unde poți parca mașina închiriată, atunci când explorezi orașul?

Cluj-Napoca este un oraș prietenos din punct de vedere administrativ, care îți pune la dispoziție multiple facilități de parcare. Atât în centru, cât și în zonele periferice, ai la dispoziție zone special amenajate. Le poți căuta prin intermediul unei aplicații mobile, unde ai acces chiar și la date despre numărul de locuri disponibile. Profită de aceste facilități ca să parchezi mașina într-o zonă sigură, evitând orice neplăceri.