Despre noi

PriceCarz - New way of travel

PriceCarz Map
PriceCarz Echipa

Pe scurt, PriceCarz: mobilitate, siguranță, încredere, confort și flexibilitate

Noi suntem PriceCarz. Acea companie de închirieri auto din România care îți demonstrează că poate exista flexibilitate fără riscuri. Am înțeles, încă din momentul lansării, că mobilitatea este un imperativ al zilelor noastre, așa că o oferim clienților noștri, în cele mai avantajoase condiții. Misiunea noastră a rămas neschimbată și se rezumă în cateva cuvinte cheie. Simplu: mobilitate, siguranță, încredere, confort, flexibilitate. Fără costuri ascunse. Fără procese anevoioase. Simplu și rapid.

Cu noi, ai parte de o nouă experiență a șofatului în România

De peste un deceniu oferim încredere și respect. Punem la dispoziția tuturor clienților noștri o gamă ultra-modernă de mașini, în stare perfectă de funcționare, cu dată recentă de fabricație și kilometraj redus. Destinația celor care ne conduc mașinile devine însăși destinația noastră. Prioritatea noastră ești tu. Așa că îți oferim toate condițiile ca să te bucuri de flexibilitate fără riscuri. De confort. De viteză. De mobilitate. Ajungi la destinația dorită, beneficiind de confort, de siguranță și de funcționalitățile unei mașini de top.

PriceCarz a luat naștere dintr-o pasiune autentică pentru mașini

PriceCarz este mai mult decât un business. Am lansat acest brand având cea mai importantă motivație: pasiunea autentică pentru mașini. Am dezvoltat astăzi brandul autohton care se bucură de notorietate și de încrederea clienților, într-un mod foarte natural pentru noi: împărtășind această pasiune cu alții. Ne implicăm de dimineață până seara, tocmai pentru că experiența clienților noștri este experiența noastră. Adaptabilitatea este în ADN-ul companiei noastre 24 din 24.

Valorile noastre

Integritatea: Onestitate și transparență în tot ceea ce facem.

Experiența Clienților: Clienții noștri sunt prioritatea noastră absolută.

Inovația și Calitatea: Inovăm pentru servicii de închiriere de top.

Responsabilitate Socială și Mediu: Angajament față de durabilitate și comunitate.

Ne mandrim cu o flota auto de peste 500 de autovehicule moderne | Kilometri nelimitați | Primul șofer adițional gratuit | Asigurări

PriceCarz Flota

Suntem aici, pentru tine, în cele mai importante centre urbane din România: 24/7

PriceCarz este activ în cele mai mari orașe din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Târgu-Mureș, pentru că ne place să fim în preajma tuturor celor care vor să experimenteze flexibilitatea. Suntem aici pentru tine, 24/7 și vrem să credem că aducem responsabilitatea pe piața închirierilor auto din România. Îți propunem cele mai avantajoase oferte pentru cele mai calitative servicii, dintr-un simplu motiv: ne dorim să ajungi – cu bine – la destinație, dar nu doar atât. La timp. În cele mai bune condiții de confort. La volanul unui autoturism care îți oferă absolut tot ce ai nevoie în călătoria ta. Nimic mai puțin.

Alege oferta care îți place: oferim flexibilitate și Business to Business și Business to Consumer

Avem oferta potrivită pentru tine, indiferent dacă vrei să închiriezi în regim Business to Business sau Business to Consumer. Suntem pregătiți să răspundem la nevoile tale și venim în întâmpinarea ta cu oferte avantajoase, personalizate, la cel mai bun raport calitate / preț. Ne adaptăm în funcție de prioritățile clienților noștri și ținem pasul cu fiecare solicitare nouă, indiferent de împrejurare. Credem că nu există o singură soluție, potrivită pentru toată lumea, așa că suntem pregătiți să ne adaptăm acum la cerințele tale.

Noi suntem PriceCarz, cei care se asigură ca toate drumurile duc la destinația clienților noștri.

Călătorim împreună, oriunde vrei tu să ajungi.